Fransförlängning i present

Fransförlängning i present

Fransförlängning gör dig lycklig, det hörde jag från ett gäng tjejer på bussen hem från jobbet i Falkenberg igår. Jag kan säga att jag var högst tveksam till det påståendet men om det stämmer så har jag redan så här två veckor innan min flickväns födelsedag bestämt vad hon ska få. Först måste jag dock kolla runt med lite mer säkra källor om det stämmer, för jag är inte riktigt säker än. Jag tycker det är ganska kul att åka buss, oftast går min buss samtidigt som många skolelever och det är en hel del roliga ämnen som diskuteras. Ibland kan jag sitta där och sakna tiden när man själv gick i skolan, det var så små problem man hade. Givetvis var problemen vid den tidpunkten väldigt stora för en själv, men nu i efterhand så var det egentligen bara en bagatell. Jag sitter och hör allt från tv-spel till fransförlängning, väldigt ofta så är det dessutom kärleksbekymmer. Vid vissa tillfällen vill jag bara gå fram till ungdomarna och berätta hur det kommer se ut för dem om några år, då kommer de sitta där på bussen och prata om arbetsproblem, relationer och matlagning typ. Tänk vad tiden ändras på kort tid, det var bara några år sedan som jag satt där själv på bussen med mitt kompisgäng och vi diskuterade fotboll och fester. Nu sitter jag där istället och med min kollega och pratar om börsen eller bostadsmarknaden, lite kontraster. Idag när jag hoppar på bussen så ska jag styra vårat samtal tillbaka till den gamla goda tiden. Apropå fransförlängning så tror jag det kan vara något som min skönhetsintresserade flickvän kan bli väldigt glad över men jag måste först bara stämma av med hennes kompisar och kolla så att hon inte redan har gjort en fransförlängning. Jag vet inte riktigt om jag skulle märka av skillnaden, så breda kunskaper har jag inom skönhetsbranschen.


Kommentarer är stängda.